Налага ми се да сменя Термостат и Ламбда сонда,интересува ме на каква цена варират в момента и от къде да се купят.Мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат и Ламбда сонда
Collapse
X
-
Ламбда от Киров Бош - виж колегата spe4elist във форума. Той е техен представител и ще ти прати.
Термостат си вземи Behr. Примерно от близкия магазин за авточасти или да речем онлайн от axm-auto.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеНалага ми се да сменя Термостат и Ламбда сонда,интересува ме на каква цена варират в момента и от къде да се купят.Мерси
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеСега някои може и да ме оплюят ама аз минах на един евтин вариант със термостатче от рено5 за 10лв и две седмици вече никакви грижи0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеШе те питам лятото в жегата като ти е свален дебита на водата двойно кво ще стане с миксера тиАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЧак пък двоино не,е но ще пиша отново след три четири месеца,за сега всичко е перфектно и колата си държи температура 80 градуса.След време като се вдигнат дневните температури повече пак ще пиша има ли промени и какви са те положителни или отрицателни.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеколата е като детето,трябва да се грижиш и да го издържаш!Не удобрявам такива донадени работи,но всеки си решава за него си,ако не можеш да я поддържаш има коли с по-евтина подръжка.Не се сърди колега,изказвам мнениеАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеВиж сега мнението ти беше напълно излишно.Додох вариант които върши работа пък на тебе като не ти харесва си е твои проблем щом мога да си разреша проблема за 10лв ще го направя пък ти ако си супер паралия даваи по 100 лева и нагоре за въпросния елемент,а пък това дали мога и или не мога да си поддържам колата чесно да ти кажа не ти влиза във работа че и съвети да даваш гледаи си във твоито дворче не във чуждите.Във горния си пост казах че ако изскочат някакви проблеми ще пиша допълнително.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment